Meille on mukava tulla.

Autamme näkemään hyvin ja näyttämään hyvältä. Hyvät silmälasit vaativat perusteellisen näöntutkimuksen, linssien erittäin tarkan mitoituksen ja huolellisen valmistuksen. Olemme tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelustamme ja palvelemme viihtyisissä sekä valoisissa liiketiloissa Kajaanin Kauppakadulla.

Varaa aika näönhuoltoon netistä.

Nettiajanvaraus

Yksilöllinen valikoima ja tunnetut merkkituotteet

Kehysmallistomme on yksilöllisesti valittu ja laadukas. Ylpeytemme on optiikaltaan huipputasoiset linssit ja upeat aurinkolasimallistot, myös voimakkuuksilla. Valikoimassamme ovat myös piilolasit eri käyttötilanteisiin, eritystyölasit sekä muita optisen alan tuotteita.

Laadukasta palvelua ja viimeisintä tekniikkaa

Palvelemme luotettavasti, laadukkaasti ja eettisesti. Sen takaavat asiantuntevat ja ammattitaitoiset optikot ja silmälääkärit sekä alan viimeisin tekniikka. Käytössämme on linssinvalmistaja Rodenstockin 3D-mitoituslaite, jolla saa erittäin tarkan linssien mitoituksen yhdellä kuvantamiskerralla. Voit myös vertailla miltä maailma näyttää eri linssivaihtoehdoilla. Voimme näyttää kuvia eri kehysvaihtoehdoilla kasvoillasi, jotta voit vertailla niitä.

Nopea toimitusaika

Oman työpajamme linssivarasto mahdollistaa silmälasit mukaan jopa tunnissa. Kokonaisvaltainen silmälasien korjaus- ja huoltopalvelumme takaa asiakkaillemme usein myös varaosat suoraan omasta työpajastamme ammattitaidolla ja nopeasti.