Fenno-Optiikka Kaakinen

avainlippu


Meille on mukava tulla.

Autamme näkemään hyvin ja näyttämään hyvältä. Hyvät silmälasit vaativat perusteellisen näöntutkimuksen, linssien erittäin tarkan mitoituksen ja huolellisen valmistuksen. Olemme tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelustamme ja palvelemme viihtyisissä sekä valoisissa liiketiloissa Kajaanin Kauppakadulla.

Varaa aika näönhuoltoon netistä.

Nettiajanvaraus

Yksilöllinen valikoima ja tunnetut merkkituotteet

Kehysmallistomme on yksilöllisesti valittu ja laadukas. Ylpeytemme on optiikaltaan huipputasoiset linssit ja upeat aurinkolasimallistot, myös voimakkuuksilla. Valikoimassamme ovat myös piilolasit eri käyttötilanteisiin, eritystyölasit sekä muita optisen alan tuotteita.

Laadukasta palvelua ja viimeisintä tekniikkaa

Palvelemme luotettavasti, laadukkaasti ja eettisesti. Sen takaavat asiantuntevat ja ammattitaitoiset optikot, optiikkamyyjä ja silmälääkäri sekä alan viimeisin tekniikka. Käytössämme on linssinvalmistaja Rodenstockin 3D-mitoituslaite, jolla saa erittäin tarkan linssien mitoituksen yhdellä kuvantamiskerralla. Voit myös vertailla miltä maailma näyttää eri linssivaihtoehdoilla. Voimme näyttää kuvia eri kehysvaihtoehdoilla kasvoillasi, jotta voit vertailla niitä.

Nopea toimitusaika

Oman työpajamme linssivarasto mahdollistaa silmälasit mukaan jopa tunnissa. Kokonaisvaltainen silmälasien korjaus- ja huoltopalvelumme takaa asiakkaillemme usein myös varaosat suoraan omasta työpajastamme ammattitaidolla ja nopeasti.

Fenno Optiikka –ketju

Kuulumme kotimaiseen Fenno Optiikka –ketjuun. Sen perustajia ja omistajia ovat suomalaiset optikkoyrittäjät, joita yhdistää usko optikon ammattitaitoon, tuotteiden korkeaan laatuun ja tinkimättömään asiakaspalveluun.

Lisätietoa Fenno Optiikan -kotisivuilta »

rodenstock_partner

rodenstock_partner

Edustamiamme merkkejä

Silhouette

Silhouette

Titan

Titan

Rodenstock

Rodenstock

Rayban

Rayban

Prego

Prego

Porsche

Porsche

Prada

Prada

Oakley

Oakley

Dutz

Dutz

Babiators

Babiators